2011. július 31., vasárnap

Tomori Gábor: Nevezz Lucifernek - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nevezz LucifernekA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
A sikeres műfordításairól ismert szerző több cselekményszálból összeálló regényében keverednek a thriller, a love story, a sci-fi és a családregény műfajai. Ráadásul időben és térben egyaránt nagy utat tehet meg az olvasó, követve a cselekmény csapongó szálait. Egy delíriumos kerettörténetbe ágyazva a 21. század elején, Budapesten kezdődik az utazás, aztán óriási ugrásokkal ide is tér vissza, egész pontosan a margitszigeti dominikánus kolostor romjaihoz. Eközben visszaugrunk 1849 februárjáig, a Branyiszkói-hágóig, majd további ugrások következnek többek között Párizsba, Prágába, Londonba, Sevillába, Lisszabonba, Genfbe, Bécsbe, Moszkvába, majd kontinenseken át érintünk például egy Mississippi állambeli temetőt vagy egy Kola-félszigeti kényszermunkatábort is. Rendszerint egy internetes blogon keresztül értesülünk a fejleményekről, melyet Aramis működtet, aki gyerekkora óta játssza haverjaival, Athosszal és Porthosszal a háromtestőrösdit. Esténként a Margitszigeten futnak és még ma is összetartanak, de Aramis különösen rászorul a segítségre, hiszen nem csupán különféle lelki nyavalyáival küszködik, hanem a rejtélyes Asztrocicával, valamint a múlt sötét árnyaival és súlyos titkaival is. A virtualitás sátáni fílingjéből bontakozik ki az az összetört valóság, ahol nemcsak a térbeli és időbeli határok estek szét. ISBN: 978-963-9870-16-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 00:19
. Tomori Gábor: Nevezz Lucifernek - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Fontos