2011. július 29., péntek

Fékevesztett evolúció - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fékevesztett evolúcióA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Amióta csak az eszünket tudjuk, azóta filozofálunk vég nélkül arról, hogy mi is pontosan az, ami megkülönböztet minket a többi élőlénytől. Ez irányú gondolataink általában azon meggyőződésen alapulnak, hogy bizonyos tulajdonságainkban értékesebbek, többek vagyunk az állatoknál, növényeknél. De vajon valóban így van? Nem az jelenti-e a legnagyobb különbséget, hogy ön- és közveszélyesek vagyunk? Hogy önzésünk és közönyünk - a fékezhetetlen evési, ivási és drogozási szenvedély, a természet eszelős kiaknázása, a pazarlás stb. - miatt nemcsak környezetünk pusztul, hanem mi magunk is súlyosan leépülünk? Ezekkel a destruktív - a tudomány által megszaladási jelenségnek nevezett - civilizációs elhajlásokkal foglalkoznak a kötet szerző, csupa kiváló magyar szakember, akik a mögöttes ok-okozati összefüggések feltárására vállalkoztak a mű keretei között. Az első két részben a jelenség evolúciós és biológiai rendszerekben való jelenlétéről írnak, majd olyan témák kerülnek megtárgyalásra, mint a különböző kulturális megszaladási modellek, a metabolikus szindróma, a prostitúció és az addiktológiai zavarok mint megszaladási jelenség, valamint a testkép- és táplálkozási zavarok az evolúcióbiológia és a humánetológia tükrében. Az utolsó részben a jövőbeli tendenciákat lehetséges alternatíváit tanulmányozhatjuk. A kötet végén szerepel a szerzők rövid bemutatása, és a mutató. Szakembereknek, laikusoknak egyaránt ajánlható, színvonalas, sok aktuális problémát feszegető kötet. ISBN: 978-963-279-287-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 00:10
. Fékevesztett evolúció - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Fontos